De 3 beste elektrische tandenborstels

Het is belangrijk om je gebit gezond te houden. Je krijgt namelijk maar één gebit en je wil natuurlijk niet op de korte termijn al met een kunstgebit zitten. Om dat te voorkomen moet je goede acties ondernemen, waaronder het aankopen van een uitstekende elektrische tandenborstel. Een elektrische tandenborstel is namelijk veel effectiever dan een reguliere tandenborstel. In dit artikel gaan wij dieper in op de 3 beste elektrische tandenborstels van dit moment. We beschrijven de voordelen en uiteraard ook enkele nadelen, want we moeten wel objectief blijven in een wereld waarin subjectiviteit steeds meer naar voren komt.

© Pixabay.com

Oral-B PRO 2 2500 Duo Pack Zwart

Deze elektrische tandenborstel is een echte hoogvlieger, zoals ze dat zo mooi noemen. Er zijn al zeer veel van verkocht en ze krijgen ook hele goede recensies. Maar wat maakt deze elektrische tandenborstel dan zo goed, vraag jij je misschien af. Een belangrijk voordeel is het duo pack. Je krijgt namelijk niet één tandenborstel, maar je krijgt er twee! Dus het is ideaal als je een partner hebt die ook nog een nieuwe tandenborstel zoekt. Dan kunnen jullie heerlijk samen tandenpoetsen met dezelfde borstels. Als je dat tegelijkertijd doet, geeft dat ook nog eens een grappig effect, want ze maken hetzelfde geluid.

Praktisch gezien is een voordeel dat de borstel extra diep kunnen reinigen tussen de tanden. Dit heeft tot positief gevolg dat je minder last krijgt van ontstoken tandvlees. Heb jij regelmatig last van bloed tijdens het poetsen van je tanden? In dat geval is het op zeker aan te raden om deze tandenborstel te gebruiken. Er zit ook een sensor op, zodat je nooit te hard gaat poetsen. Al met al heeft deze tandenborstel dus veel voordelen.

Oral-B Genius X 20900 Duopack Roségoud en Zwart

Vind jij esthetiek belangrijk als het gaat om een tandenborstel? In dat geval zit jij goed met deze prachtige tandenborstel. Hij is niet alleen zeer praktisch, maar heeft een zeer luxueuze stijl. Je kunt dus altijd met stijl je tanden gaat poetsen. Ook ideaal als je bijvoorbeeld op vakantie bent en je prachtige tandenborstel wil showen. Een prachtig voordeel aan deze tandenborstel is dat je hem kunt verbinden aan je smartphoneapp. Je kunt dan je eigen poetsbeurt monitoren en kijken wat er de volgende keer beter moet. Zeer handig te noemen uiteraard, want een goed gebit kan op die manier gewaarborgd worden.

© Pixabay.com

Philips DiamondClean 9000 HX9914/54 duopack

Deze prachtige tandenborstel is er ook één om door een ringetje te halen. Evenals de vorige besproken tandenborstel ziet hij er fantastisch uit, maar heeft deze tegelijkertijd ook veel praktische functies. Een groot probleem waar veel mensen mee kampen is namelijk dat ze niet weten wanneer de opzetborstel moet worden vervangen. Het kan dus zijn dat je veel te lang tanden aan het poetsen bent met een verkeerde opzetborstel, met als tragisch gevolg dat je gebit er onder gaat lijden.

In dit artikel hebben wij drie geweldige tandenborstels besproken. Heb jij een nieuwe nodig? Aarzel niet en bestel één van de bovenstaande borstels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *