Hier vind je mooie mode voor weinig geld

Het kan zijn dat je nieuwe kleding nodig hebt in je kledingkast, maar dat je eigenlijk niet zo heel veel budget hiervoor hebt. Misschien heb je kleding nodig om een speciale reden, zoals een feestje of een sollicitatie, of wellicht heeft je garderobe gewoon een upgrade nodig. Hoe dan ook, er zijn gelukkig genoeg plekken waar je voor weinig geld mooie mode kunt vinden.

© Pixabay.com

Online shoppen

Tegenwoordig shopt bijna iedereen online, en dat is sowieso in veel gevallen al goedkoper dan in een winkel. Ook op internet lopen de prijzen echter nogal uiteen. Je hebt dure merkkleding, en veel goedkopere mode. De kwaliteit verschilt over het algemeen helemaal niet zoveel. Je betaalt vooral voor een bepaald imago. De volle mep betalen is dus helemaal niet nodig. Hieronder hebben we een aantal budget webshops op een rijtje gezet.

H&M

De H&M is natuurlijk wel bekend als relatief goedkope winkel voor mode, zowel online als offline. Je kunt hier terecht voor allerlei goedkope basics, maar ook voor wat meer fashionable mode. Het mooie is dat vrijwel niks duur is, en dat is mooi voor wanneer je shopt met een budget.

Zara

De grote concurrent van de H&M is de Zara. Bij deze winkel vind je vaak net wat andere kleding, iets bijzonderder over het algemeen. Als dat je smaak is moet je hier zijn voor shoppen op budget. Ook voor de basics kun je hier overigens prima terecht.

Everything5pounds

De naam zegt het al, hier kost alles 5 pond. Dit is iets meer dan 5,50 euro. Het maakt niet uit of je nou schoenen, tassen of kleding koopt. De verzendkosten zijn wel 10 euro, aangezien het uit Engeland komt, maar als je eens in de zoveel tijd een grote aankoop doet heb je voor weinig geld heel veel kleren.

Veepee

Veepee is een mooie website waar ze artikelen in de uitverkoop en sale verkopen. Je vindt hier werkelijk alles, maar dus ook kleding, schoenen en accessoires. Als je hier goed zoekt kun je voor een zacht prijsje hele leuke kleding scoren. Als bonus is de verzending nog gratis ook. Ideale site!

United Wardrobe

Via United Wardrobe kun je zowel kleding kopen als verkopen. Het is eigenlijk te vergelijken met Marktplaats, maar dan alleen voor kleding. Iedereen kan hier zijn of haar kleding opzetten en verkopen, voor een prijs die zelf te bepalen is. Dat maakt het vaak voordelig shoppen. Let wel goed op, er kan bij dit soort websites natuurlijk ook het een en ander misgaan. Lees daarom goed de reviews en maak niet zomaar heel veel geld over.

© Pixabay.com

Zalando

Zalando staat niet meteen bekend om de goedkope kleding, maar ook hier vind je voor een kleiner budget vaak mooie kleding. Grootste voordeel is vooral dat je hier kunt profiteren van gratis verzending en retourneren, zodat je lekker veel kunt bestellen en alleen hoeft te houden wat je echt mooi vindt.

Mode hoeft helemaal niet zo duur te zijn, als je weet waar je moet zijn kun je ook met een kleiner budget veel moois kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *