Simpele accessoires die je outfit doen shinen

Een eerste indruk kun je maar één keer maken, kleren maken de man en zo zijn er nog veel meer uitspraken over het belang van mode. Het eerste waar je bij mode of een outfit aan denkt is waarschijnlijk de kleding zelf. Of misschien de schoenen, want die zijn natuurlijk ook heel belangrijk. Maar met de goede accessoires maak je een outfit helemaal compleet. Hieronder hebben we een aantal accessoires op een rijtje gezet waarmee jij je outfit laat shinen.

© Pixabay.com

De juiste schoenen

De belangrijkste accessoire is misschien nog wel het schoeisel. Met een goede outfit maar de verkeerde schoenen kom je al meteen een stuk minder modieus en gekleed over. Andersom geldt dat je een simpele outfit in één klap een stuk mooier en specialer kunt maken met de juiste schoenen. Zorg er altijd voor dat je een aantal basics in huis hebt. Denk aan een paar nette schoenen, aan een paar goede sneakers, wat stoerdere schoenen en een robuuste schoen voor in de winter of in bepaalde omstandigheden. Je kunt je schoenencollectie dan zo nu en dan uitbreiden met een wat meer trendgevoelig exemplaar.

Een goede tas

Deze lijkt natuurlijk vooral voor de vrouwen, maar ook bij mannen kan een goede tas een enorm verschil maken. In eerste instantie is zo’n tas vooral ontzettend handig, maar hij kan ook de outfit complementeren. Of verpesten, als je het verkeerd doet. Je hebt heel veel verschillende tassen, van handtassen tot rugzakken. Kijk wat bij jou, de gelegenheid en je outfit past!

Een mooie zonnebril

Een zonnebril is niet alleen ontzettend handig, deze heeft ook heel veel invloed op je outfit. Een zonnebril valt heel erg op, en het kan ook een statement zijn. Bij het kopen van een zonnebril is het ontzettend belangrijk om goed te letten op de vorm van je gezicht, want dit bepaalt voor een groot deel of een zonnebril wel of niet bij je past.

Sieraden

Sieraden kunnen natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Vrouwen kunnen hier nog wat meer kanten mee op dan mannen, met oorbellen en dat soort zaken. Natuurlijk kunnen mannen dat ook doen, maar over het algemeen is het meer een vrouwending. Kies een aantal sieraden die goed bij jou passen en die je makkelijk kunt combineren. Hierbij geldt vooral; less is more. Je hoeft niet kettingen, armbanden, een horloge en drie ringen om te hebben. Hou het subtiel en stijlvol!

© Pixabay.com

Maak het af met parfum

Parfum is een onzichtbare accessoire met ontzettend veel invloed op je outfit en hoe je overkomt. Een geurtje kan heel veel doen, mensen onthouden vaak opvallende geuren. Dat kan zowel een positieve als negatieve herinnering zijn, en de keuze is deels aan jou. Het beste is vaak om een signature luchtje te hebben, die iedereen bij je herkent. Of neem er een aantal, omdat in elk seizoen een ander geurtje bijpassend is.

Je ziet dus dat je heel veel mogelijkheden hebt met accessoires, en ook hoe belangrijk ze zijn. Besteed er aandacht aan en maak je outfit helemaal af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *