Subtiele sieraden die het hem doen

Hoe draag je minimalistische sieraden?

Minimalistisch betekent in zeer basale termen minder en eenvoudig. Een minimalistische stijl is waar minder meer is en simpel is het nieuwe chic. Bij deze stijl moet je strakke lijnen kiezen en alles weglaten dat groot, weelderig of extravagant is. Minimalistisch gaan en het toch stijlvol en chic houden, kan lastig zijn, maar niet als je deze gids hebt om je er doorheen te leiden.

© Pixabay.com

Houd de klassiekers dichtbij

Als je voor subtiel gaat, is het belangrijk om je klassiekers dicht bij je te houden, want ze zullen je helpen om die stijl vast te leggen. Er zijn bepaalde sieradenartikelen die nooit uit de mode raken, dus als je ze nog niet hebt, kun je er het beste in investeren. Een diamanten stud bijvoorbeeld of een sierlijke pareloorbel is alles wat veelzijdig en chic is waar je minimalistische ziel naar op zoek is. Kettingen met een hartvormige hanger of een eenvoudige parelketting is een andere klassieker die nooit uit de mode raakt.

Zeg het met één statement

Als je minimalistisch gaat, is er geen plek om een ​​statement te maken met meerdere items tegelijk. Kies er één die je zal helpen schijnen, ofwel je kleding of je sieraden. Als je op zoek bent naar ontwerpen met diamanten hangers en er één hebt gevonden die je echt leuk vindt, laat dit sieraad dan eens een eenvoudige outfit helemaal upgraden. Je kunt geen pofmouwen of een leren jas en veel sieraden dragen om dit statementsieraad te laten spreken.

Blijf bij strakke en strakke lijnen

Gestroomlijnde vormen zonder gedoe en met gladde oppervlakken zijn de hoofdbestanddelen van wat een minimalistisch item maakt. Het spreekt elegantie uit, of het nu een oorbel, een ketting of een armband is.

Vermijd alles dat kieskeurig is

Minimalisme en weelde zijn tegenpolen, dus als je hebt besloten om het pad van eenvoud te bewandelen, blijf dan weg van alles dat weelderig en kieskeurig is. Kies in plaats daarvan voor juwelen die eenvoudige, strakke en gestructureerde lijnen spreken en sowieso niets met bling te maken hebben.

© Pixabay.com

Innovatie is de sleutel

Alleen omdat het simpel is, wil nog niet zeggen dat het saai hoeft te zijn. Wees creatief en innovatief met subtiele sieraden. Een simpele truc om dit te doen, is door de manier waarop je het draagt ​​te veranderen. Als je mooie lange kettingen hebt, kies dan voor een top zonder rug en draag de ketting achterstevoren! Als je ringen hebt, draag ze dan als hanger in plaats van ze aan de hand te dragen. Het gaat erom hoe je ervoor kiest om het te dragen. Met de eenvoudigste items in je verzameling kan je overal de aandacht trekken.

Je moet leren experimenteren met je eigen stijl en kijken wat voor jou het beste werkt. Iets dat voor jou werkt, werkt misschien niet voor iemand anders en vice versa. Deze richtlijnen zijn bedoeld om je de goede weg te helpen, zodat je vanaf daar zelfstandig kunt vliegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *