Zo scoor je de beste kortingen bij Aldi

Het leven is duur geworden in dit moderne tijdperk. Veel mensen merken dit helaas, zeker in de onderklasse van de samenleving. Het punt is echter ook dat boodschappen een stuk duurder zijn geworden. De btw op boodschappen is namelijk verhoogd, waardoor mensen op de lange termijn meer geld kwijt zijn aan boodschappen. Als jij het al niet zo breed hebt, dan is dat natuurlijk zeer vervelend te noemen. Gelukkig kun je ervoor kiezen om bepaalde producten met korting aan te kopen bij de Aldi. Het is dan een kwestie van slim inkopen. Veel mensen doen dit niet, omdat ze denken dat het niet de moeite waard is, maar toch is dit wel het geval. In dit artikel geven wij enkele tips, zodat jij zeker weet dat je kunt profiteren van de flinke kortingen.

© Pixabay.com

Koop meerdere houdbare producten tegelijk

Als jij optimaal wil genieten van de korting, is het belangrijk om vele houdbare producten tegelijk te kopen. Stel je de volgende situatie voor: jij bent een groot liefhebber van bruine bonen. Deze zijn in de aanbieding, namelijk 1+1 gratis. Wellicht denk je: oké, dan heb ik dus een korting van ongeveer €1,20. Dat is leuk, maar is het zo speciaal? Dat is uiteraard een klein bedrag, maar het voordeel is dat je bruine bonen in blik jaren kunt bewaren. Dus je kunt er ook voor kiezen om 20 stuk te kopen, in plaats van slechts 2. In dat geval heb je dus een flinke korting op de lange termijn. Dit is uiteraard slechts een voorbeeld, maar dan heb je een beetje een idee over hoe je slim producten kunt aankopen.

Producten die bijna over de datum zijn

Je kunt op een andere manier ook nog profiteren van een flinke korting. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om producten aan te kopen die bijna over de datum zijn. Meestal wordt er dan een sticker opgeplakt en kun je profiteren van een flink percentage korting. Dus dat is uiteraard ook zeer mooi meegenomen. Je kunt dan het beste ergens in de avond naar de supermarkt, net voor de sluitingstijd, want dan zijn de meeste stickers op bepaalde producten geplakt. Het is echt ideaal te noemen, want op die manier kun jij tegen een scherpe prijs producten kopen die nog prima goed zijn als je ze snel genoeg gaat consumeren.

© Pixabay.com

Kortingscodes

Tegenwoordig kun je ook gebruikmaken van kortingscodes. Dit is ook een zeer effectieve manier om producten tegen een goedkopere prijs bij de Aldi aan te kopen. Deze kortingscodes kun je op verschillende plaatsen vinden. Zoek dus regelmatig op het internet, want je kunt er zeer voordelige producten mee aankopen.

Al met al kan men stellen dat er verschillende manieren zijn om flinke kortingen op producten te krijgen. Het punt is dat je soms wel enige moeite moet doen, of even slim moet handelen. Maar het is zeker de moeite waard, want als je goed zoekt, dan is de kans vrij groot dat je honderden euro’s per maand kunt besparen. Dat is natuurlijk niet mis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *