Zo scoor je de beste kortingen bij Carrefour

Uiteraard heb jij ook wel gemerkt dat boodschappen een flink stuk duurder zijn geworden. Dit heeft uiteraard met de inflatie te maken, maar ook met het feit dat de btw is verhoogd. Omwille van die reden kan het dus wel zijn dat je regelmatig korting op je producten kunt krijgen. Ga jij regelmatig naar de Carrefour? Dan is het ideaal om daar eens te kijken naar kortingen. Het is namelijk een zeer grote supermarkt, met als gevolg dat je ook altijd kunt profiteren van prachtige kortingen. Het punt is echter dat je er wel een oog voor moet hebben. Een groot probleem bij de meeste mensen is namelijk dat ze niet goed opletten. Men gaat emotieloos de winkel in en haalt wat hij moet halen, maar op die manier loop je veel kortingen mis. In dit artikel geven wij verschillende tips, zodat jij optimaal kunt profiteren van de korting.

© Pixabay.com

Ga op zoek naar houdbare producten met korting

Een punt is dat veel mensen ongetwijfeld wel eens zien staan: 20% korting op dit product! Bovendien komt het regelmatig voor dat je één product kunt aankopen en dat de andere dan gratis is. De meeste mensen kopen dan echter maar één product, maar vaak zit er geen limiet op. Daarom is het belangrijk om in de Carrefour op zoek te gaan naar houdbare producten met korting. Hier kun je namelijk heel veel tegelijk van aankopen. Het voordeel is dat ze een lange tijd goed blijven. Zoek dus gericht op producten waarvan je weet dat je deze in de komende jaren sowieso gaat gebruiken. Daarbij kun je denken aan houdbare groenten in blik, potten saus en ga zo maar verder. Door meer tegelijk aan te kopen, kun je op de lange termijn zeer veel geld besparen.

Doe boodschappen voor sluitingstijd

Een andere tip: probeer altijd boodschappen voor sluitingstijd te doen. Het punt is namelijk dat supermarkten het zonde vinden om producten weg te gooien die bijna over de datum zijn. Daar kun jij dus van profiteren door in de avond boodschappen te doen. Bij producten die de dag erna niet meer houdbaar zijn, is een supermarkt namelijk verplicht om ze weg te gooien. Dat is natuurlijk zeer zonde te noemen. Aan de ene kant omdat het voedselverspilling is. Tegelijkertijd verdienen ze er dan natuurlijk ook geen geld aan. Daar kun jij dus van profiteren door boodschappen te doen vlak voor sluitingstijd. Dan worden de producten met kortingen namelijk aangeboden.

© Pixabay.com

Sparen en kortingscodes

Uiteraard is het ook mogelijk om te sparen bij veel supermarkten. Daarom is het ook aan te raden om altijd naar dezelfde supermarkt te gaan. Je kunt dan namelijk sparen op leuke bonussen. Bovendien is het ook nog mogelijk om te profiteren van kortingscodes. Op internet vind jij verschillende kortingscodes die jij kunt inzetten. Maandelijks is er doorgaans een nieuwe actie alwaar jij optimaal van kunt genieten.

Al met al zijn er dus verschillende mogelijkheden om met flinke korting boodschappen te doen. Hopelijk heb je iets aan dit artikel gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *