Zo scoor je de beste kortingen bij Colruyt

Korting, welk mens houdt er nu niet van? Het geeft altijd een voldaan gevoel als je iets met korting hebt aangekocht. Je bent dan trots op jezelf, want je hebt lekker geld bespaard en toch heb je mooie producten kunnen aankopen. Het mooiste is natuurlijk om korting op basisproducten te ontvangen, daarbij kun je denken aan primaire levensbehoeften zoals voedsel en drinken uit de supermarkt. Het punt is dan ook dat er daar altijd veel korting te vinden is. Elke week zijn er wel aanbiedingen alwaar je van kunt genieten. Toch is het een gegeven dat lang niet iedereen optimaal profiteert van deze korting. Meestal uit gemakzucht, maar het kan ook zijn dat men niet goed weet hoe je korting moet scoren. In dit artikel geven wij enkele tips, zodat jij maandelijks flink wat geld kan besparen en bovendien een fijn gevoel kunt ervaren.

© Pixabay.com

Lees je van te voren goed in

Je bent ongetwijfeld bekend met het welbekende spreekwoord: een goed begin is het halve werk. Dit is een waarheid als een koe, want de meeste mensen bereiden zich niet voor wanneer ze naar de supermarkt gaan. Ze komen er dan pas tijdens het supermarktbezoek achter dat er wellicht producten zijn met flinke korting. Dat is jammer, want zo loop jij veel kortingen mis. Op internet kun je doorgaans zien welke producten er allemaal in de aanbieding zijn. Staan daar producten bij waar jij wel oren naar hebt? In dat geval kun jij deze op een briefje schrijven, of noteren in je telefoon. Vervolgens ga je met deze kennis naar de supermarkt en kun jij gericht zoeken naar aanbiedingen. Het klinkt simpel zou je denken, maar veel mensen doen dit helaas toch niet. Het is aan te raden om dit eens te gaan doen. Je zal zien dat je dan al flink wat geld op bepaalde producten kunt besparen.

Kortingscodes

Tegenwoordig is het ook gangbaar om je producten online aan te kopen. De meeste supermarkten bieden tegenwoordig deze mogelijkheid aan. Het is bijvoorbeeld ideaal voor oudere mensen die slecht ter been zijn. Maar het is ook ideaal voor mensen die optimaal willen genieten van korting. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om de producten met korting aan te kopen. Veel supermarkten geven namelijk om de zoveel tijd kortingscodes uit. Vaak krijg je dan een bepaald percentage korting op je gehele bestelling. Hoe meer je dus aankoopt, hoe meer korting.

© Pixabay.com

Doe later op de avond boodschappen

Je kunt er ook voor kiezen om later in de avond boodschappen te doen. Het punt is dat veel boodschappen dan worden voorzien van stickers met korting. Dit zijn producten die bijna over de datum zijn. Daarom worden ze met korting verkocht. Dit is voordelig voor de consument, want deze kan het product goedkoper aankopen, maar tegelijkertijd ook voor de supermarkt. Het is dan niet noodzakelijk om de producten weg te gooien.

Al met al kun je dus flink wat korting scoren. Hopelijk heb je iets gehad aan onderstaande strategieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *