Zo scoor je de beste kortingen bij Delhaize

Uiteraard wil jij altijd voor de goedkoopste prijs je boodschappen aankopen. Het leven wordt namelijk steeds duurder, zeker nu de economie enigszins op zijn gat ligt. Bovendien worden de boodschappen maandelijks ook steeds duurder en dat is natuurlijk zeer vervelend te noemen. Gelukkig kun jij profiteren van flinke kortingen. Het punt is echter dat veel mensen niet bewust zijn van het feit dat ze flinke kortingen kunnen krijgen op boodschappen. Supermarkten bieden echter altijd kortingen, omdat de onderliggende concurrentie tussen supermarkten groot is. Maar hoe kun jij als gewone burger optimaal profijt hebben van deze kortingen? In dit artikel geven we een aantal belangrijke tips, zodat het mogelijk voor jou wordt gemaakt om te genieten van uitstekende kortingen.

© Pixabay.com

Zoek op internet voor aanbiedingen

Een belangrijk voordeel van de meeste supermarkten is dat ze een eigen website hebben. Op deze website kun je bijvoorbeeld boodschappen bestellen, maar het is ook mogelijk om aanbiedingen te bekijken. De meeste winkels hebben daar namelijk een speciale pagina voor aangemaakt. Je kunt daar kijken welke producten die week in de aanbieding zijn. Schrijf van te voren op een briefje welke producten jij graag wil aankopen. Het punt is namelijk dat veel mensen dit vergeten en in een grote supermarkt let je niet op alle producten met een aanbieding. Door van te voren dit al op te schrijven, weet jij zeker dat je geen aanbiedingen misloopt.

Boodschappen online kopen

Je kunt er overigens ook voor kiezen om al je boodschappen online aan te kopen. Dit brengt aan de ene kant als voordeel met zich mee dat je dan zelf niet meer de drukke supermarkt in hoeft, maar een ander voordeel is dat er veel kortingscodes zijn alwaar je dan van kunt genieten. Er is een speciale website met kortingscodes. Als jij naar je favoriete zoekmachine gaat, is de kans groot dat jij deze zeer snel weet te vinden. Met deze kortingscodes kun je profiteren van flinke kortingen. Vaak krijg je bijvoorbeeld een bepaald percentage korting op een bestelling. Hoe meer producten jij dus aankoopt, hoe meer korting jij kunt krijgen.

© Pixabay.com

Slim houdbare producten inkopen

Meestal zijn er flink wat producten met een hoge korting. Als het gaat om houdbare producten, dan kun je er ook voor kiezen om slim in te kopen. Dit zijn namelijk producten die soms wel jaren goed blijven. Stel je voor dat bruine bonen in de aanbieding zijn. Deze kun je in principe over enkele jaren nog gebruiken. Dus als dit in de aanbieding is, koop dan heel veel tegelijkertijd, want dan kun je veel meer besparen dan slechts enkele euro’s.

In dit artikel hebben wij verschillende tips gegeven, zodat jij optimaal kunt genieten van de korting. De kernboodschap is dat je goed moet opletten en een korting nooit moet laten staan. Veel mensen denken: ach, laat maar zitten het gaat toch maar om enkele euro’s. Op de lange termijn is dit echter een flink bedrag, dus het is aan te raden wat met de tips te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *