Zo scoor je de beste kortingen bij Lidl

Jij wil uiteraard zo goedkoop mogelijk je boodschappen aankopen. Bij de Lidl kun je gelukkig al tegen scherpe prijzen boodschappen aankopen. Toch zijn er genoeg mensen die niet genoeg profiteren van de verschillende kortingen. Maar waar ligt dit dan aan? Waarschijnlijk, en dit is slechts een hypothese, liggen daar twee belangwekkende redenen aan ten grondslag. Allereerst is het namelijk zo dat mensen vaak niet goed opletten. We leven immers in een drukke samenleving. Boodschappen worden dus even snel gedaan, waardoor men niet op de kortingen let. Het gaat toch maar om enkele centen, is een veelgehoorde bewering. Toch kun je door slim boodschappen te doen juist profiteren van flinke kortingen. Sterker nog: zeker als je een groot gezin hebt, dan kan dit oplopen tot wel honderden euro’s per maand. In dit artikel geven wij tips, zodat jij gericht producten met korting kunt aankopen.

© Pixabay.com

Maak gebruik van het internet

Het internet kan jou helpen met veel verschillende zaken. De meeste supermarkten hebben een speciale pagina met aanbiedingen. Daar kun jij dus wekelijks bekijken wat er zoal in de aanbieding is. Kijk dus eerst goed wat jij die week nodig hebt en sla dit op in een bestand. Je kunt dit bijvoorbeeld in je telefoon zetten, zodat je er tijdens het doen van boodschappen aan kan worden herinnerd. Het is overigens ook belangrijk om op houdbare producten te letten. Misschien is er bijvoorbeeld een flinke korting op een bepaald product in een week, maar heb jij deze die specifieke week nog niet nodig. Toch kan het zijn dat je het in de toekomst wel nodig hebt. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan medicijnen, vitaminepillen, wc-rollen, bonen in blik en ga zo maar verder. Deze kun je dan tegen een scherp bedrag inkopen. De meeste supermarkten hanteren namelijk geen limiet op het aantal producten. Wellicht ziet het er een beetje raar uit als je met 30 potten bonen bij de kassa komt, maar wat maakt dat uit?

Zoek het juiste tijdstip uit

Het is bovendien zeer belangwekkend om op een bepaalde tijd boodschappen te doen. In de avond zijn er bijvoorbeeld producten die met een korting worden verkocht, omdat ze bijna over de datum zijn. Door deze producten aan te kopen, help jij niet alleen jezelf, maar ook de supermarkt. De supermarkt hoeft deze producten dan namelijk niet weg te gooien. Bovendien kunnen ze er ook nog wat aan verdienen. En jij hebt de producten tegen een veel scherpere prijs!

Er zijn overigens ook nog andere producten die met korting aan te kopen zijn. Dit zijn producten die uit het assortiment gaan. Dus het is ook aan te raden om daar eens naar te kijken.

© Pixabay.com

Kortingscodes

Tegenwoordig kun jij ook online je boodschappen doen. Het is dan mogelijk om kortingscodes toe te passen, zodat jij bepaalde boodschappen tegen een mooie prijs kunt aankopen.

Al met al zijn er verschillende manieren om flink te profiteren van korting bij de Lidl. Hopelijk heb jij wat gehad aan deze tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *